Friday, 2 August 2013

Kaji diri dari kaki




Jom kite mengkaji diri kita yang mana satu hendaknya ye. Lepas tengok kaki terus tengok jenis-jenisnya dengan pantas hokey :D

Jenis-jenis kaki : 


1. Menurut bentuk gaya Arabic : Mempunyai sifat survivor didalam diri dan tidak mahu mengalah . Suka melakukan kerja dengan pantas dan secara bersistem supaya tampak lebih teratur . Bersifat pemimpin didalam diri . Seorang yang berterus terang tetapi didalam hati ada taman, individu yang boleh dijadikan sebagai sumber inspirasi dan merupakan seorangpemikir yang bijak .

2. Menurut bentuk gaya Roman : Seorang yang mudah berkawan, sangat emosi jika menyentuh hal bab keluarga mempunyai impian yang besar tetapi memerlukan orang dibelakang untuk membantunya . Seorang yang bersifat cool dan lebih suka membuat hal sendiri .

3. Menurut bentuk gaya Greek : Merupakan seorang pelaksana kerja yang paling baik dan tidak mudah putus asa, mempunyai kemahiran yang tinggi didalam sesuatu kerja . Mempunyai ilham, kreatif dan merupakan seorang insan yang berseni tetapi bakat terpendam . Keperluan membina diri untuk lebih maju, hidup penuh dengan impian dan idea tetapi tidak dilaksanakan .


haa..dah tau siapa diri korang? haha. yana no 3. bentuk gaya Greek, memang betul lah yana macam tu. hehe. sedar diri pun. huhu. nasib2 -__- 





hamikk. gambar kaki yana yg comey noh ni. uweekkk. tutup hidung. haha.  pengsan makss

TQ reading this entry love !

12 comments:

  1. comeynyer kaki! mai confius..mcm no 3, tp mcm no 1 plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mana ade comey, kuruihh je tu :p
      kalau nk confirmkan cube amik pembaris, nanti tau la :)

      Delete
  2. follow juga ya blog saya http://hardy-bonvisa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam. 10 orang pertama bloglist #kawanbaru. baca lanjut di sini

    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/09/bloglist-kawanbaru.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...done follow u

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/bloglist-kawanbaru.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dear..

    Jemput singgah & follow:
    http://www.hazamiesouq.blogspot.ae/2014/09/bloglist-kawanbaru.html

    ReplyDelete
  6. Yana! Awak ni cantik lah :D
    Done follow here.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Singgah sini. Anda telah ditag untuk liebster award..

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html?m=1

    ReplyDelete
  8. hai yana cantik..salam kenalan...done follow awak~

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/09/bloglist-kawanbaru.html

    ReplyDelete
  9. salam, anda telah ditag untuk Liebster Award. Jawab ye.. ;-)

    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/09/liebster-award-dicalonkan-lagi-2-kali.html

    ReplyDelete
  10. Kite no 2! :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete