Monday, 1 December 2014

VIP INVITATION CONTEST

PRODUCT REVIEW (HOT ITEM)



Assalammualaikum w.b.t

Hai semua makcik kakak adik yang sudah lama idamkan mempunyai kulit yang cantik meh sini yana ada satu produk nak kongsikan pada semua.  Haa.. nak tahu tak rahsia sebenar seorang makcik yang umur yang 50 an tapi nampak muda macam baru 30 an, ishh mesti semua jeles kan. Mesti meronta ronta nak tahu rahsia dia.  Tak perlu jeles sangat sampai macam tu meh pakat beli borong sekaligus produk hebat dari sendayu tinggi yang power ni iaitu Salmon Placenta Powder. Ada harga promosi syoknya sale pula tu. RUGI tak rebut peluang baik pergi mana mana outlet Sendayu Tinggi atau ke watson bagi mendapatkan produk ni. Pasti ini jadi rahsia korang pula lepas ni. Insyaallah usaha tawakal pasti berjaya.


SALMON PLACENTA POWDER - RM55

HARGA PROMOSI SYOKNYA SALE  | RM49.50 (Member)

·      Formula unggul dan berkesan dari plasenta ikan salmon, kolagen, anggur dan Co.Enzyme Q10.


·     Kombinasi suplemen kunyah terus mudah diserap oleh badan dan meresap ke peredaran darah


·     Kaya nutrien bio aktif seperti Asid Amino, Melatonin, Asid Nucleic, Antioksidan sebagai anti penuaan.


·     Merawat kerosakan kulit, badan selain menambah kesihatan badan lebih cepat berbanding kolagen.


·      Kandungan Vitamin C yang tinggi dan bagus mencegah osteoporosis.


·      Meningkatkan metabolisma dalam badan manusia sekaligus membantu pelangsingan juga


·     Plasenta secara semulajadi meningkatkan sistem imunisasi badan dan mengelak penyakit merbahaya.


·     Kesan berganda dari kolagen untuk tubuh dan wajah kembali muda, segar dan mengurangkan penuaan.


·     Ia juga lebih konsentrasi bagi menjernih, memerahkan kulit tubuh dan wajah.


·      Memudarkan parut jerawat / jeragat dan kulit kusam


·      Senang bawa travel sebab dalam sachet.


·      Satu kotak ada 10 paket. Biasanya dalam 5 hari purata pengguna dah nampak kesannya


Pengambilan : 1 / 2 paket sehari. Kunyah dan minum air suam. Sebaiknya diambil pada waktu malam / pagi
Ekstrak: Plasenta Salmon, Anggur, Kolagen         

* Yang nak tubuh dan wajah nampak muda, lambat berkedut sihat dan segar bolehlah amalkan Salmon Plasenta Powder ini. Tak perlu nak suntik, krim atau kolagen pada muka, produk ini kaya dengan protein dan yang penting dijamin HALAL bukan dari plasenta bayi atau haiwan.
* Jom beli sementara stok masih ada lagi, nak harga diskaun boleh borong masa Syoknya Sale ST yang tiba hujung bulan ini, 25 Dis – 29 Dis 2014.
* Ada sesiapa yang nak dapat baucer tunai RM50?? Jom join VIP Invitation contest !




Amboi untungnya siap ada VIP Invitation Contest pula untuk korang, haaa.. jom pula pakat join contest ni. Senang je cuma ikut cara2 yang diberikan dan rajin ya sebab setiap usaha akan buahkan hasil. Bawah ni details untuk korang join. Sambil cantik sambil menang contest syoknya. Selamat Maju Jaya !



 VIP INVITATION CONTEST









Promosi akhir tahun Sendayu Tinggi diseluruh Malaysia akan bermula dari 25-29hb Dis ni. Ada VIP INVITATION CONTEST dan pemenang dapat baucer belian produk. Siapa nak baucer produk Sendayu Tinggi kena join contest ni. Korang boleh shopping dengan baucer tu dengan 5 org rakan tau. Contest akan berakhir 15hb Dis. Cara nak join :

-        Like page Facebook SENDAYU TINGGI ONLINE ( link : https://www.facebook.com/sendayu.tinggi.56 )


-        Follow Instagram @sendayu_tinggi ( link : instagram.com/sendayu_tinggi_online)


-        Tag 5 kawan anda di picture yang ada post promosi ni di page Facebook SENDAYU TINGGI ONLINE / Instagram @sendayu_tinggi


-        Jangan lupa sertakan caption sekali kenapa anda dan rakan-rakan anda layak memenangi VIP INVITATION


-        Pemenang sebanyak 20 orang ( Instagram & Facebook )  yang dipilih akan menerima baucer belian produk ST bernilai RM50.00 setiap seorang. Pemenang bertuah bersama 5 rakan juga akan menerima baucer tersebut yg berjumlah RM300.


-        Contest bermula pada 1-15hb Dis & terbuka pada ahli Sendayu Tinggi atau bukan ahli.


-        Pemenang akan diumumkan di page Facebook SENDAYU TINGGI ONLINE & di Instagram @sendayu_tinggi pada waktu yang akan ditetapkan


Jangan lupa tau, 25 – 29hb ni sale akhir tahun kat semua 33 outlet Sendayu Tinggi seluruh Malaysia. Selain dapat banyak diskaun mana tau dapat gift pula nanti. Siapa yg pengguna tegar ST boleh beli masa promo ni secara online juga. Beli di website diorang sendayutinggi.com atau beli di page facebook SENDAYU TINGGI ONLINE. Mudah kan, sekarang semua beli kat hujung jari je..

#sendayutinggi #yatiesendayutinggi #sendayutinggisale

No comments:

Post a Comment