Sunday, 30 September 2012

Teaser - Langkawi Trip - 4 Days 3 Nights



Assalammualaikum (^^_,)


weeee.. syoknya bila dapat pergi bercuti, terasa ringan sangat kepala ni, tapi tu lah, rasa tak puas bila pergi 4 hari 3 malam je -___-'  
Tapi sekurang-kurangnya boleh melepaskan segala tekanan kan , syukur lah !
 Macam-macam yang terjadi dan ada beberapa gambar yang sempat yana ambil untuk dikongsikan bersama sayang semua.  
Nantikan tau !


Sebelum bertolak ke Langkawi
#Ringan je bila nak pergi

P/s : Sewa Vios tapi Centra yang ku dapat , layannn...

TQ for read this entry !

17 comments:

  1. bestnye pergi bercuti..
    dh lama tak jejak Langkawi :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. best kan ? next time nak pergi lagi ! best ! release tension sikit ! :p

    ReplyDelete
  3. beshnye...
    pergi cable car x?
    permandangan kat atas sana best giler...
    rindu nk sampai kat situ semula..

    *http://nurainishahroni.blogspot.com/*

    ReplyDelete
  4. yana tak dapat naik cable car.. hujan je selama 4 hari tu -____-' rugiiii...

    ReplyDelete
  5. singgah
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. salam kenal. dah follow kamoo =)

    http://eza-ezara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Bestnya bercuti di Langkawi :)


    *salam singgah. selamat pagi :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  8. Tq syg :) yana dah follow sume ;D

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat jejalan lama.sy follow yana =)

    ReplyDelete
  10. muni follow sini . . cantikla tuan belog . . :)
    langkawi memang best !! muni pling suka pegi situ . . hehe .

    ReplyDelete
  11. cantiknye diaaa.. ^^ haz follow sni ye =)

    ReplyDelete
  12. nice!www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. dear :), kita baru buat blog ,meh la follow :) http://rinadiezrina.blogspot.com/2013/07/fisrt-coretan-di-blog.html#comment-form

    ReplyDelete
  14. okay sayang semua , yana dah follow ye ;)

    ReplyDelete