Sunday, 23 September 2012

Blur-ing Day !


Assalammualaikum kesayangan ;)

Melayang wahai melayang , bawa....aku pergi *tiba tiba lagu KAKA keluar* kepala ni entah kemana lah !  perkara ni berlaku dalam 1 hari ni dan membuatkan yana kata ' well, today is my blur-ing day ! ' haha. kepala ni kasi head banging sikit, baru okay kot :p



Di satu tengahari bersama kak su dan tengah nak memesan makan, 'akak, saya nak order nasi goreng kampung sedap 2 pinggan, air teh o ais pun 2 gelas (sehati sejiwa kami ni) lol.  Then bila akak tu beredar je, baru kepala yana teringat yang kawan office sedang pregnant *complete detail* order air laici tak mo ais.  ok tak pe, nanti akak tu datang hantar air boleh lah cakap, then bila akak tu hantar air, yana pun cakap lah, akak, bungkus air laici 1 ye, akak tu kata okay *senyum lah konon sudah selesai 1 hal* tapi bila akak tu tengah nak buat air, yana lupa nak mention no ais ! pfftt, Fine, tak pe, yang laici ais ni kira yana punya lah, macam biasa tunggu akak tu hantar air bungkus tu then cakap nak order air laici tak mo ais ye kak *set siap siap dalam kepala, bila akak tu hantar air laici bungkus tu, yana pun order lah, pastu akak tu cakap ' kenapa tak cakap tadi ? hehehehe *aku senyum senyum ngok ngek kat situ* lol.

Waktu petang pula, yana nak cucuk duit lah kan kat satu tempat ni, yana keluar kereta lock manual je, tak da pakai remote, okay yana dah kunci kereta *terasa safe je kereta tu* okay, bila dah sampai kat ATM.  yana terasa tangan ni sangat ringan lah, sebab selalu sarat dengan kunci , purse , kad bank , bila tengok dalam handbag ,oh my where's my car key ? errrr -_____-'
Fine ! call adik yang mintak tolong carikan kunci spare, i'm stuck here.. *terus tak jadi keluarkan duit* duduk kat depan kereta tunggu kehadiran adik setelah sejam menunggu.  orang datang dan pergi melihat yana macam dah peminta derma ~____~'  huh.  dah dapat kunci dari adik, terus pulang ke rumah.

okay menjelma malam pula , macam biasa lah duduk rumah family kan, so kena siapkan makan malam,  yana pun siapkan bahan bahan untuk memasak, okay today masak sambal udang lah *padahal memang tau buat sambal je, lauk lain tak tahu*  haha. okay, sambung balik, macam biasa masukkan bahan bahan nya. dah garing tu masukkan udang , then masukkan bawang yang dihiris pula. okay siap !  hidangkan pula untuk makan malam, bila time makan, mama tanya kenapa pedas sangat? masukkan brown sugar tak ? tak letak sebab lupa -______- again ! then mama mengeluh,  erm, sorry mama.


okay , tak da motif pun letak gambar ni, 
saja nak bagi tunjuk muka orang kuat blur  -___-'

TQ reading this entry my love !

5 comments:

  1. heeyyy si cantik :)
    done follow you,keep updating eyh!
    mind following me ? http://leeannizzura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ye si cantik ! :D
    okay syg.. semestinya ! TQ love ! ;)

    ReplyDelete